Hemma!

Oj vad konstigt det känns att vara hemma igen. Fick betygen igår och de var väl inte världens bästa som jag ville, men i och med alla förutsättningarna så ska jag vara nöjd. Fick iaf mitt första MVG i hela världshistorien. Yeey. 
 
Jag har sovit sedan elva igårkväll och jag kan säga att jag har sovit hela tiden inte vaknat en enda gång. Härligt. 
Nu ska jag avsluta denna blogg och sätta igång med planering av mina lektioner och försöka att komma på fötter. 
 
Har redan satt igång och tvätta det går segt i trapporna men det går efter ett tag. 
 
Dagen igår var spännande, det var hopptävling och min lilla Saris vann! Så grym ifrån att ha varit mest hopprädd på dag 1 till att vinna sista hoppningen sista dagen. Det är bra gjort. 
 
Det var superjobbigt att åka igår dels att inte Lillan ville gå på transporten som vi ville, vi tror att hon ville vara kvar hos Paloma. :) 
Tillslut fick vi på det och då ville jag bara åka så att inget annat skulle hända, hann inte ens säga hejdå till Hannis.. :( Men skrev ett sms till henne istället. Sedan vid Alingsås ungefär skulle vi tanka och då ser jag Sabina åka förbi mig med Larry. Jag blev så glad, för jag vill inte att kursen skall vara slut. :(
 
Det känns konstigt att vara tillbaka i det vanliga livet igen men jag inser hur otroligt mycket jag har lärt mig. Jag är så oerhört glad över att jag fått denna chans att få träffa alla nya underbara människor som har stått ut med varandra dag ut coh dag in. Vi har sett allas bra och dåliga sidor och gråtit tillsammans. Vi blev som en stor familj och jag är så glad att jag hittade Hanna, Sabina och Sarah som jag vet attt vi fortfarande kommer att hålla kontakten med.
 
..Eller alla som visste vad ordet "Killar" betyder. Haha. 
 
Att gå denna kurs har för mig varit det bästa i mitt liv, att jag åkte till USA har också varit hur bra som helst men denna kurs var ändå ännu bättre, ja fick spendera tiden med hästar, att rida och att vara med kompisar samtidigt.. Och att plugga då förstås. Lite träligare men det går när man har bra människor omkring sig. Tanken slog mig flera gånger varför jag inte gick på något naturbruksgymnasium så att jag fått bo på internat och ha den känslan hela tiden. Men då måste det ha varit med bra människor också så det kanske ändå inte hade blivit så bra. 
 
Jag skulle lätt vilja gå om denna kurs helt klart. Underbar var den! 
 
Alla dessa teoritimmar EFTER lunch när alla har matkoma och är supertrötta och bara vill sova, hur lätt var det att hålla sig vaken då? Eller när vi skulle planera våra lektioner, alla var så nervösa och min första teorilektion som jag hade i 10 minuter? Hur sämst får man lov att vara?! 
Usch haha. Men det är ett minne blott, man lär sig av sina misstag och det kan jag ju säga att jag verkligen har gjort. 
 
Tack alla som har hjälpt mig under alla mina skador och som har ställt upp med att hjälpa till med hästar osv. 
 
Funderar du på att gå denna kurs?! Gör det bara! Du kommer inte att ångra dig! Plugga på bara! 
 
 
PS. Kommer ju inte att äta potatis på ett tag iaf. :)
 
Saris
2014-07-05 @ 12:38:44

Fortsätt blogga :D

Svar: I will. Du får adressen strax :)
Erica Bertilsson




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ridledarutbildning 2014

Här får ni följa mina tre veckor i Skara på ridledarutbildningen. Det kommer att fyllas med mycket bilder och information om vad vi gör.

RSS 2.0